torstai 31. toukokuuta 2012

Pikalaina 1000 euroa - Rahat välittömästi tilillesi!

Kun tarvitse pikalainaa 1000 euroa, ei sinulla ole kovin paljoa vaihtoehtoja koska suurin osa pikalainoja myöntävistä firmoista ei myönnä niin suuria vippejä ensiasiakkaille. Älä kuitenkaan luule ettetkö saisi myös 1000€ pikalainan jos vain niin haluat. Vaikka suurin osa netissä toimivista rahoitusfirmoista ei siis niin paljoa sinulle lainaa myönnä, löytyy myös niitä jotka lainaavat sinulle mielellään pyytämäsi tuhat euroa.

Katso mistä saat parhaat tonnin pikalainat >>

Pikalaina vai kulutusluotto?


Monet henkilöt miettivät että voiko 1000 euron lainaa enää kutsua pikalainaksi vai pitäisikö puhua jo kulutusluotoista. Tämä on luonnollisestikin vain ja ainoastaan makuasia ja ihan yhtä hyvin voit kutsua sitä pikavipiksi kuin myös kulutusluotoksikin jos niin haluat. Monet netin rahoitusyritykset puhuvat usein kulutusluotoista näin suurten lainojen kohdalla kun vipeiksi myönnetään yleensä alle tuhannen rajan jäävät pikalainat.

Kuinka paljon netistä voi saada lainaa?


Netistä voit saada lainaa jopa kymmeniä tuhansia mutta tällaisia lainoja myöntävät paikat ovat hyvin harvinaisia ja tutkimusten mukaan ne eivät aina ole aivan täysin luotettavia. Sellaisia paikkoja jotka myöntävät kotimaisille kuluttajille muutaman tuhannen euron luottoja löytyy kuitenkin useampiakin ja jos tarvitset esim. 2000-3000 euroa lainaa niin se käy nykyään todellakin käden käänteessä. Sinun tarvitsee vain täyttää nettihakemus ja pian rahat ovat tililläsi.

Tällaiset muutaman tonnin lainoja tarjoavat firmat eivät yleensä tarkasta muuta kuin luottotietosi, työtietojasi ei useimmiten tarkasteta laisinkaan. Jotta saisit siis kulutusluoton heti tilillesi ei sinulla tarvitse olla muuta kuin luottotiedot kunnossa ja kotimainen pankkitili johon sinulla on  verkkopankkitunnukset jotta voit varmentaa olevasi väittämäsi henkilö. Kulutusluoton hakeminen on siis todella helppoa joten jos sinä tarvitset rahaa vaikkapa moottoriveneesi korjaamiseen tai uusien renkaiden ostoon autoosi, niin silloin todennäköisesti kulutusluotto on juuri sinua varten. Muistathan kuitenkin että myös kulutusluotot täytyy maksaa takaisin.

Jos siis olet 1000 euron pikalainan tarpeessa niin muista katsastaa netin edullisimmat lainat >>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti