tiistai 5. kesäkuuta 2012

Luottoa ilman vakuuksia!

Tarvitsetko luottoa ilman vakuuksia? Jos haluat saada luottoa jopa alle puolessa tunnissa tilillesi, on Internet sinulle pelastava enkeli. Netissä toimivat rahoitusfirmat tarjoavat jopa tuhansia euroja luottoa ilman mitään vakuuksia tai tauksia yms. Voit siis tosiaan saada vaikkapa 5000€ lainaa tilillesi jo puolen tunnin kuluttua jos niin vain haluat.

Mitä luottoja nämä ovat?


Vakuudettomia luottoja ja lainoja kutsutaan arkikielessä nimellä kulutusluotot ja niitä voit hakea aina tuhannesta eurosta ylöspäin. Alle tuhannen euron lainoja kutsutaan kulutusluottojen sijaan pikaluotoiksi.

Kuinka kauan maksuaikaa?


Kun haet kulutusluoton netistä täytyy se ikävä kyllä myös maksaa joskus takaisinkin ja rehellisenä miehenä/naisena toki haluat myös näin tehdä. Maksuaikaa voit saada hyvin pitkälti haluamasi määrän, toki aivan ikuisesti et voi takaisinmaksua vetkuttaa. Jos haet esim. 3000€ lainaa niin voit useasti valita takaisinmaksuajaksi esim. kolme vuotta. Monet rahoitusfirmat jotka näitä vakuudettomia luottoja Suomen kansalaisille myöntävät tarjoavat usein myös mahdollisuuden lyhennysvapaiden kuukausien pitämiseen takaisinmaksun aikana. Jotkut saattavat tarjota asiakkailleen jopa lyhennysvapaita vuosia!

Katso mistä löydät parhaat luotot ilman vakuuksia..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti