maanantai 3. joulukuuta 2012

Pikalainat Suomessa ja pohjoismaissa 2013!

Pikalainaa vuonna 2013
Pikalainoja Suomessa vuonna 2013 tarjoaa jo lähemmäs sata pienlainoihin ja vippeihin erikoistunutta rahoitusyhtiötä joten tarjonnasta ei ole pulaa. Mutta entä kysyntä, onko pikalainojen suosio edelleen kasvamassa vai onko se jo hiipumaan päin.

Vippien suosio on todellakin edelleen siis kasvamaan päin vaikka alan kasvu ei olekaan enää niin voimakasta mitä se oli vielä pari vuotta sitten. Voidaan kuitenkin olettaa että pikalainojen suosio tulee pysymään vähintäänkin samana myös vuonna 2013.

Pikalaina on edelleen se suosituin laina mitä Suomalaiset kuluttajat hakevat ja fakta on että tässä taloustilanteessa kuka tahansa meistä voi löytää itsensä tilanteessa jossa pienlaina on tarpeen.

Pikalainoja saa jo suurille summille!


Silloin kun tämäntyyppiset lainat ensimmäistä kertaa suomeen tulivat, annettiin niitä ainoastaan parille sadalle eurolle per lainanhakija, mutta nykyään tämä ei ole tilanne. Nyt kun vuosi 2013 on pian käsillä, voit saada pikavippejä jopa yli tuhannelle eurolle. Voit jo siis maksaa vaikkapa käsirahan melko tyyriistäkin autosta pelkällä pikalainalla. Toki et sitä uusinta Mercedeksen AMG-mallia pikalainalla rahoita mutta monen nuoren hamuama käytetty Bemari on jo jotain jonka rahoitukseen pikalainakin tuo paljon.

Pikalainat muissa pohjoismaissa


Vipit ovat suosittuja myös muissa pohjoismaissa. Etenkin Ruotsissa ne ovat äärimmäisen suosittu menetelmä lainata rahaa nopeasti mutta Norjassa ne ovat vielä hieman uudempi juttu. Tosin Norjassa vippiala on voimakkaassa kasvussa joten myös siellä pienlainat tullevat saavuttamaan Ruotsin suosion jossei vielä vuonna 2013 niin tulevaisuudessa kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti